PLC-Systemer


PLC-Systemer
Modulsystem for din-skinnemontage

CIMON PLC type S, er et højtydende modulopbygget PLC system med meget små indbygningmål. CPU-erne er komplette PLC-enheder med ind/udgange og RS232 port. Ekstra moduler kobles direkte sammen ved hjælp af indbyggede bus-stik. Monteres på standard din-skinne.

Til PLC-S CPU's

Til PLC-S moduler

Til PLC-S tilbehør
           


PLC-S systemet leverer høj og hurtig ydelse og kan udgøre et pålideligt grundlag for industrielle systemer, med meget små mekanisk mål og lave priser.

Det er en af markedets mindste PLC og dog med ydelser og funktioner som overstiger langt større og dyrere PLC-systemer, hvilket sikrer at PLC’en optager meget lidt plads og samtidig præsterer den højeste ydelse.

Programmering via indbygget USB mini B port ved softwaren CICON. som kan downloades gratis. programmering i ladder, instruktionsliste eller funktionsblokke,
(overholder IEC 1131). Softwaren indeholder en simuleringsfunktion som gør det muligt at teste funktioner uden tilslutning af en PLC. Udførlig manual er indbyget som hjælpefunktion.

Device punkter.


Indgange X
Udgange Y
Interne punkter M
Timere T
Tællere C
Dataregistre D

1024
1024
8192
512 ( 10mS eller 100 mS base)
512 (op el ned eller op/ ned)
10.000 words
PLC-S systemet er overordentlig kost-effektivt, idet CPU modulet har adskillige funktioner indbygget, som high-speed tællere, positionerings kontrol, Aritmetik med decimaltal, PID regulatorer med auto-tuning.

Som standard har CPU’erne en RS232c port, og der findes versioner med yderligere RS485 port og Ethernet port.

CPU’en har egne indgange og udgange, og kan suppleres med op til 11 tillægsmoduler med indgange og udgange, analoge funktioner og mange specielle funktioner . CPU og moduler monteres på standard DIN-skinne