7" Touch skærme med indbygget PLC med 8 indgange og 8(/) udgange med mulighed for udvidelse med specialmoduler eller med alle Cimon S-moduler

Cimon Hybrid

CM-sHP07CD-DR, 7" HMI touch skærm med indbygget PLC

Komplet styreenhed med 8 indgange og 8 udgange (relæ) og mulighed for udvidelse med specielle Hybrid moduler eller op til 3 S-moduler. Kan yderligere udvides med BC moduler via RS485 port. Montagehuller for let montage på VESA arm.

5118kr

CM-sHP07CD-DT, 7" HMI touch skærm med indbygget PLC

Komplet styreenhed med 8 indgange og 7 udgange (Transisstor NPN) og mulighed for udvidelse med specielle Hybrid moduler eller op til 3 S-moduler. Kan yderligere udvides med BC moduler via RS485 port. Montagehuller for let montage på VESA arm.

5118kr

CM-sHP07CD-DC, 7" HMI touch skærm med indbygget PLC

Komplet styreenhed med 8 indgange og 7 udgange Transistor PNP og mulighed for udvidelse med specielle Hybrid moduler eller op til 3 S-moduler. Kan yderligere udvides med BC moduler via RS485 port. Montagehuller for let montage på VESA arm.

5118kr

Basemodul CM-HP-DM

Basemodul uden funktion for tilkobling af S-moduler til Operatørpanel med indbygget PLC, (CM-HP07-CD) - er ikke nødvendig ved modulerne CM-HP-EEA eller CM-HP-EDR

244kr

Analogt i/o modul CM-HP-EAA

Analogt modul med 2 indgangskanaler og 2 udgangskanaler for udbygning af Operatørpanel med indbygget PLC (CM-HP-07-CD) - Kan også bruges i stedet for basemodul.

1527kr

Digitalt i/o modul type CM-HP-EDR

Digitalt modul med 4 indgange og 4 udgange (relæ) for udbygning af Operatørpanel med indbygget PLC (CM-HP-07-CD) - Kan også bruges i stedet for basemodul.

1213kr